Asia White Kitchen

16 października 2012

BUŁKI I CHLEBY

Brioche
Bułeczki drożdżowe z serem i wiśniami
Bułeczki pszenne na zakwasie
Bułki pszenno żytnie z ziarnami
Bułki pszenno żytnio orkiszowe ze słonecznikiem
Bułki rozmarynowe z karmelizowaną cebulą i gruszką
Ciabatta z kozim serem i boczkiem
Chleb na zakwasie pszennym
Chleb na zakwasie żytnim
Chleb polski mieszany
Chleb pszenny
Chleb pszenny z suszonymi śliwkami dla zapracowanych
Chleb pszenno żytni na zakwasie
Chleb pszenno żytni na zakwasie 2
Chlebek bananowy
Chleb z pietruszkowym pesto na zakwasie
Chleb z rozmarynem
Chleb z suszonymi pomidorami i smażona cebulką
Chleb trzy ziarna z bakaliami
Chleb żytni na zakwasie ze sliwką
Croissanty
Focaccia z bazyliowym pesto i suszonymi pomidorami
Focaccia z pomidorkami i oliwkami
Jagodzianki
Pierogi pieczone z kaszą gryczana
Pszenny chleb na zakwasie lub na drożdżach



Autor: Asia asia white kitchen
Wyślij pocztą e-mailWrzuć na blogaUdostępnij w XUdostępnij w usłudze FacebookUdostępnij w serwisie Pinterest

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Nowszy post Starszy post Strona główna
Subskrybuj: Komentarze do posta (Atom)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kontakt

rydzykjoanna@gmail.com

asia-white-kitchen

Kategorie

Bezmięsne Boże Narodzenie Bułki i bułeczki Chleb Ciasta Czekolada Desery Do chleba Dodatki Drożdżowe wypieki Film Focaccia Gotuj z dzieckiem Inne Kasze Kluski Książki Makarony Media Mięso Muffins Na słodko Na słono Naleśniki Nalewki Obiady Pierogi Pizza Placki Bliny Podróże Polska kuchnia Polski Fusion Przekąski Restauracje - miejsca kulinarne Ryby i owoce morza Słodkie Cuda Spiżarnia-kredens Subiektywny przegląd rzeczy zbędnych ale bardzo potrzebnych Surówki i Sałatki Śniadanie Tarty Wielkanoc Włoska kuchnia Wypieki wytrawne Zakwas Zrób coś z resztkami Zupy

Translate

Strony

  • Strona główna

Przetwory-spiżarnia

Przetwory-spiżarnia

Śniadania

Śniadania

Obiady i kolacje

Obiady i kolacje

Ciasta i ciasteczka

Ciasta i ciasteczka
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Wasze ulubione

  • Kruche ciasto z morelami i kruszonką
  • Zapiekanka ziemniaczana ze szpinakiem i sosem beszamelowym
  • Szarlotka z prodiża
  • Ciasto bananowe z truskawkami
  • Dzień dobry !
  • Tarta ze szparagami, gruszką, serem pleśniowym i migdałami
  • Tarta wytrawna z cukinią i serem pleśniowym
  • Brioszki z karmelem i jabkami
  • Wielkanoc
  • Menu
  • Śniadania i podwieczorki
  • Obiady i kolacje
  • Ciasta i desery
  • Słodkie i wytrawne przekąski
  • Domowa piekarnia
  • Asia White Kitchen w mediach

Słodkie Cuda

  • Słodkie cuda
    Pączki z różą

Archiwum bloga

1 łyżka stołowa = 3 łyżeczki = 15 ml
1 łyżeczka = 5 ml
1 szklanka = 1 cup = 200 ml

Sugerowany czas pieczenia dotyczy tradycyjnych piekarników. Jeżeli używasz piekarnika z termoobiegiem temperatura powinna być zawsze niższa ok. 15 st.C

Copyright 2012-2024

Copyright 2012-2014 Teksty i zdjęcia znajdujące się na tym blogu są mojego autorstwa.

Przepisy, jeśli nie są oznaczone inaczej są moimi przepisami. Zanim zaczniesz kopiować – zapytaj!

Dziękuję.


Obserwatorzy

Durszlak.pl
Mikser Kulinarny - przepisy kulinarne i wyszukiwarka przepisów
white kitchen. Motyw Prosty. Obsługiwane przez usługę Blogger.