15 maja 2013

Na żytnim chlebku


Na żytnim chlebku
 1. twarożek, banan, cynamon, miód
2. masło, gruszka, ser pleśniowy Camembert podpiekany
3. twarożek, rzodkiewka, szczypiorek, sól, pieprz
4. masło, jajko z kurnika, majonez, szczypiorek, sól, pieprz
5. masło, ser Gouda z orzechami włoskimi, oliwki

Udanego dnia :)


9 komentarzy:

Ervisha pisze...

Jak różnorodnie

Daktyle w czekoladzie pisze...

Wspaniałe śniadanie!

GrowingUp pisze...

Przepyszne kanapki!;)

Daktyle w czekoladzie pisze...

Mam przyjemność nominować Twój blog w zabawie Liebster blog. Tutaj znajdziesz moje nominacje i pytania http://daktylewczekoladzie.blogspot.com/2013/05/kremowe-lody-bez-jajek.html

Anonimowy pisze...

A chleb Asiu z jakiego przepisu robiłaś? Bo właśnie jutro będę piec, już zakwasowi dałam papu :)
AniaC

Kamciss pisze...

Mmm pycha! :)

Beatrice pisze...

Bardzo lubię oglądać Twoje śniadanka, są zawsze takie pyszne :) Twoje dziecko ma z Tobą wspaniale :) Zawsze sobie powtarzam, że jak będę mamą, to też tak będę rozpieszczać dziecko :)

asia white kitchen pisze...

AniuC, akurat ten chleb kupiłam ;)
To żytni chleb, który czasem kupuję w Almie.

Beatko, wiesz ja też sobie tak zawsze mówiłam że moje dziecko będzie jadać różne frykasy, ale ona ma kilka swoich smaków i niestety trudno jej dogodzić. W każdym razie, staram się jak mogę :)

Smakologia pisze...

Cudowne zdjęcia!
No i na pewno przepyszne śniadanie!

Pozdrawiamy!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...