Asia White Kitchen

Słodkie i wytrawne przekąski

SŁODKIE, WYTRAWNE PRZEKĄSKI


B
Borowiki w cieście

C
Carpaccio z melona i sera camembert
Chipsy ziemniaczane

J
Jabłka pieczone z orzechami włoskimi i rodzynkami
Jajka faszerowane z łososiem lub tuńczykiem
Jajka faszerowane kilka propozycji

K
Karmelizowana kruszka z rukolą i serem rokpol
Koperty z gruszką i serem pleśniowym
Krówki

L
Łosoś marynowany w whisky

M
Majonez domowy na żółtkach

O
Orzeszki w karmelu

P
Palmiery z bazylią
Palmiery z pesto pomidorowym
Pasta z tuńczyka
Pasztet codzienny
Pasztet z kaczki i golonki
Pasztet z koniakiem
Pasztet z soczewicy z żurawiną

R
Raita
Rillettes z kaczki
Rolada szpinakowa

S
Sałatka jarzynowa
Smalec w 5 odsłonach
Spanakopita
Śledzie korzenne
Śledzie musztardowe oraz z cebulką w oleju
Śledzie na smaka
Śledzie pikantne w sosie pomidorowym z żurawiną
Śledzie pod pierzynką
Śledzie pomidorowe
Śledzie wigilijne
Śledzie z suszonymi pomidorami
Śledzie z suszonymi śliwkami
śledzie pomidorowe z suszonymi śliwkami i rodzynkami

T
Tatar ze śledzia

Z
Zapiekanki

Wyślij pocztą e-mailWrzuć na blogaUdostępnij w XUdostępnij w usłudze FacebookUdostępnij w serwisie Pinterest

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Strona główna
Wyświetl wersję na komórki
Subskrybuj: Posty (Atom)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kontakt

rydzykjoanna@gmail.com

asia-white-kitchen

Kategorie

Bezmięsne Boże Narodzenie Bułki i bułeczki Chleb Ciasta Czekolada Desery Do chleba Dodatki Drożdżowe wypieki Film Focaccia Gotuj z dzieckiem Inne Kasze Kluski Książki Makarony Media Mięso Muffins Na słodko Na słono Naleśniki Nalewki Obiady Pierogi Pizza Placki Bliny Podróże Polska kuchnia Polski Fusion Przekąski Restauracje - miejsca kulinarne Ryby i owoce morza Słodkie Cuda Spiżarnia-kredens Subiektywny przegląd rzeczy zbędnych ale bardzo potrzebnych Surówki i Sałatki Śniadanie Tarty Wielkanoc Włoska kuchnia Wypieki wytrawne Zakwas Zrób coś z resztkami Zupy

Translate

Strony

  • Strona główna

Przetwory-spiżarnia

Przetwory-spiżarnia

Śniadania

Śniadania

Obiady i kolacje

Obiady i kolacje

Ciasta i ciasteczka

Ciasta i ciasteczka
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Wasze ulubione

  • Szarlotka z prodiża
  • Tarta ze szparagami, gruszką, serem pleśniowym i migdałami
  • Kruche ciasto z morelami i kruszonką
  • Bakłażan w pomidorach
  • Sandacz w cieście czosnkowo lubczykowym
  • Polska węgierka i czerwone wino czyli śliwki w occie inaczej
  • Tarta wytrawna z cukinią i serem pleśniowym
  • Najlepsze na świecie bułeczki z kaszą gryczaną
  • Wielkanoc
  • Menu
  • Śniadania i podwieczorki
  • Obiady i kolacje
  • Ciasta i desery
  • Słodkie i wytrawne przekąski
  • Domowa piekarnia
  • Asia White Kitchen w mediach

Słodkie Cuda

  • Słodkie cuda
    Pączki z różą

Archiwum bloga

1 łyżka stołowa = 3 łyżeczki = 15 ml
1 łyżeczka = 5 ml
1 szklanka = 1 cup = 200 ml

Sugerowany czas pieczenia dotyczy tradycyjnych piekarników. Jeżeli używasz piekarnika z termoobiegiem temperatura powinna być zawsze niższa ok. 15 st.C

Copyright 2012-2024

Copyright 2012-2014 Teksty i zdjęcia znajdujące się na tym blogu są mojego autorstwa.

Przepisy, jeśli nie są oznaczone inaczej są moimi przepisami. Zanim zaczniesz kopiować – zapytaj!

Dziękuję.


Obserwatorzy

Durszlak.pl
Mikser Kulinarny - przepisy kulinarne i wyszukiwarka przepisów
white kitchen. Motyw Prosty. Obsługiwane przez usługę Blogger.