Asia White Kitchen

16 grudnia 2015

Menu na Boże Narodzenie 2015

Menu na Boże Narodzenie 2015


Bułeczki-pierogi z kaszą gryczaną i ziemniakami
Sandacz w cieście czosnkowo lubczykowym
Pasztet z soczewicy z żurawiną
Pasztet z kaczki i golonki
Śledzie "na smaka"
Śledzie z cebulką i oliwkami
Śledzie marynowane
Śledzie pomidorowe
Śledzie pod pierzynką
Uszka z makiem
Borowiki w cieście


Sernik świąteczny
Sernik śmietankowy
Sernik wiśniowy na piernikowym spodzie
Piernik czekoladowy z Nutellą i imbirem
Tort pomarańczowo czekoladowy
Babeczki z jabłkiem i suszoną wiśnią
Pierniczki z witrażem
Pierniczki z krówką
Krantz chałwowo makowy
Miodownik
Czekoladowa kostka brukowa
Makowiec
Trufle
Autor: Asia asia white kitchen Etykiety: Boże Narodzenie
Wyślij pocztą e-mailWrzuć na blogaUdostępnij w XUdostępnij w usłudze FacebookUdostępnij w serwisie Pinterest

1 komentarz:

SyntheticBody pisze...

uwielbiam trufle! w tym roku zaplanowałam już potrawy, ale za rok pojawią się na pewno :)

18 grudnia 2015 00:29

Prześlij komentarz

Nowszy post Starszy post Strona główna
Wyświetl wersję na komórki
Subskrybuj: Komentarze do posta (Atom)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kontakt

rydzykjoanna@gmail.com

asia-white-kitchen

Kategorie

Bezmięsne Boże Narodzenie Bułki i bułeczki Chleb Ciasta Czekolada Desery Do chleba Dodatki Drożdżowe wypieki Film Focaccia Gotuj z dzieckiem Inne Kasze Kluski Książki Makarony Media Mięso Muffins Na słodko Na słono Naleśniki Nalewki Obiady Pierogi Pizza Placki Bliny Podróże Polska kuchnia Polski Fusion Przekąski Restauracje - miejsca kulinarne Ryby i owoce morza Słodkie Cuda Spiżarnia-kredens Subiektywny przegląd rzeczy zbędnych ale bardzo potrzebnych Surówki i Sałatki Śniadanie Tarty Wielkanoc Włoska kuchnia Wypieki wytrawne Zakwas Zrób coś z resztkami Zupy

Translate

Strony

  • Strona główna

Przetwory-spiżarnia

Przetwory-spiżarnia

Śniadania

Śniadania

Obiady i kolacje

Obiady i kolacje

Ciasta i ciasteczka

Ciasta i ciasteczka
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Wasze ulubione

  • Kruche ciasto z morelami i kruszonką
  • Ciasto bananowe z truskawkami
  • Szarlotka z prodiża
  • Najlepsze na świecie bułeczki z kaszą gryczaną
  • Słodki weekend
  • Na żytnim chlebku
  • Ciasto "Wszystkiego Najlepszego" na Nowy Rok!
  • Migawki lata 2012
  • Wielkanoc
  • Menu
  • Śniadania i podwieczorki
  • Obiady i kolacje
  • Ciasta i desery
  • Słodkie i wytrawne przekąski
  • Domowa piekarnia
  • Asia White Kitchen w mediach

Słodkie Cuda

  • Słodkie cuda
    Pączki z różą

Archiwum bloga

1 łyżka stołowa = 3 łyżeczki = 15 ml
1 łyżeczka = 5 ml
1 szklanka = 1 cup = 200 ml

Sugerowany czas pieczenia dotyczy tradycyjnych piekarników. Jeżeli używasz piekarnika z termoobiegiem temperatura powinna być zawsze niższa ok. 15 st.C

Copyright 2012-2024

Copyright 2012-2014 Teksty i zdjęcia znajdujące się na tym blogu są mojego autorstwa.

Przepisy, jeśli nie są oznaczone inaczej są moimi przepisami. Zanim zaczniesz kopiować – zapytaj!

Dziękuję.


Obserwatorzy

Durszlak.pl
Mikser Kulinarny - przepisy kulinarne i wyszukiwarka przepisów
white kitchen. Motyw Prosty. Obsługiwane przez usługę Blogger.