Asia White Kitchen

16 października 2012

Słodkie i wytrawne przekąski

C
Carpaccio z melona i sera camembert
Ciasto z kiełbasą, pistacjami i suszonymi śliwkami

J
Jabłka pieczone z orzechami włoskimi i rodzynkami
Jajka faszerowane z łososiem lub tuńczykiem
Jajka faszerowane - kilka propozycji

K
Karmelizowana kruszka z rukolą i serem rokpol
Koperty z gruszką i serem pleśniowym


M
Majonez na żółtkach

L
Łosoś marynowany w whisky

O
Orzeszki w karmelu

P
Palmiery z bazylią
Pasta z tuńczyka
Pasta z tuńczyka II
Pasztet codzienny
Pasztet świąteczny z koniakiem
Pikantne śledzie w sosie pomidorowym z żurawiną

S
Smalec w 5 odsłonach
Sałatka pieczarkowa
Sałatka ziemniaczana
Śledzie korzenne
Śledzie wigilijne
Śledzie z suszonymi pomidorami
Śledzie z suszoną śliwką

T
Tatar ze sledzia


Autor: Asia asia white kitchen
Wyślij pocztą e-mailWrzuć na blogaUdostępnij w XUdostępnij w usłudze FacebookUdostępnij w serwisie Pinterest

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Nowszy post Starszy post Strona główna
Wyświetl wersję na komórki
Subskrybuj: Komentarze do posta (Atom)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kontakt

rydzykjoanna@gmail.com

asia-white-kitchen

Kategorie

Bezmięsne Boże Narodzenie Bułki i bułeczki Chleb Ciasta Czekolada Desery Do chleba Dodatki Drożdżowe wypieki Film Focaccia Gotuj z dzieckiem Inne Kasze Kluski Książki Makarony Media Mięso Muffins Na słodko Na słono Naleśniki Nalewki Obiady Pierogi Pizza Placki Bliny Podróże Polska kuchnia Polski Fusion Przekąski Restauracje - miejsca kulinarne Ryby i owoce morza Słodkie Cuda Spiżarnia-kredens Subiektywny przegląd rzeczy zbędnych ale bardzo potrzebnych Surówki i Sałatki Śniadanie Tarty Wielkanoc Włoska kuchnia Wypieki wytrawne Zakwas Zrób coś z resztkami Zupy

Translate

Strony

  • Strona główna

Przetwory-spiżarnia

Przetwory-spiżarnia

Śniadania

Śniadania

Obiady i kolacje

Obiady i kolacje

Ciasta i ciasteczka

Ciasta i ciasteczka
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Wasze ulubione

  • Kruche ciasto z morelami i kruszonką
  • Zapiekanka ziemniaczana ze szpinakiem i sosem beszamelowym
  • Szarlotka z prodiża
  • Ciasto bananowe z truskawkami
  • Czwartek nie musi być tłusty
  • Ketchup
  • Muszle makaronowe nadziewane kurczakiem, pieczarkami i bakłażanem
  • Śniadania. Omlet z suszonymi pomidorami i fetą
  • Wielkanoc
  • Menu
  • Śniadania i podwieczorki
  • Obiady i kolacje
  • Ciasta i desery
  • Słodkie i wytrawne przekąski
  • Domowa piekarnia
  • Asia White Kitchen w mediach

Słodkie Cuda

  • Słodkie cuda
    Pączki z różą

Archiwum bloga

1 łyżka stołowa = 3 łyżeczki = 15 ml
1 łyżeczka = 5 ml
1 szklanka = 1 cup = 200 ml

Sugerowany czas pieczenia dotyczy tradycyjnych piekarników. Jeżeli używasz piekarnika z termoobiegiem temperatura powinna być zawsze niższa ok. 15 st.C

Copyright 2012-2024

Copyright 2012-2014 Teksty i zdjęcia znajdujące się na tym blogu są mojego autorstwa.

Przepisy, jeśli nie są oznaczone inaczej są moimi przepisami. Zanim zaczniesz kopiować – zapytaj!

Dziękuję.


Obserwatorzy

Durszlak.pl
Mikser Kulinarny - przepisy kulinarne i wyszukiwarka przepisów
white kitchen. Motyw Prosty. Obsługiwane przez usługę Blogger.