Na żytnim chlebku
1. twarożek, banan, cynamon, miód
2. masło, gruszka, ser pleśniowy Camembert podpiekany
3. twarożek, rzodkiewka, szczypiorek, sól, pieprz
4. masło, jajko z kurnika, majonez, szczypiorek, sól, pieprz
5. masło, ser Gouda z orzechami włoskimi, oliwki
Udanego dnia :)
Jak różnorodnie
OdpowiedzUsuńWspaniałe śniadanie!
OdpowiedzUsuńPrzepyszne kanapki!;)
OdpowiedzUsuńMam przyjemność nominować Twój blog w zabawie Liebster blog. Tutaj znajdziesz moje nominacje i pytania http://daktylewczekoladzie.blogspot.com/2013/05/kremowe-lody-bez-jajek.html
OdpowiedzUsuńA chleb Asiu z jakiego przepisu robiłaś? Bo właśnie jutro będę piec, już zakwasowi dałam papu :)
OdpowiedzUsuńAniaC
Mmm pycha! :)
OdpowiedzUsuńBardzo lubię oglądać Twoje śniadanka, są zawsze takie pyszne :) Twoje dziecko ma z Tobą wspaniale :) Zawsze sobie powtarzam, że jak będę mamą, to też tak będę rozpieszczać dziecko :)
OdpowiedzUsuńAniuC, akurat ten chleb kupiłam ;)
OdpowiedzUsuńTo żytni chleb, który czasem kupuję w Almie.
Beatko, wiesz ja też sobie tak zawsze mówiłam że moje dziecko będzie jadać różne frykasy, ale ona ma kilka swoich smaków i niestety trudno jej dogodzić. W każdym razie, staram się jak mogę :)
Cudowne zdjęcia!
OdpowiedzUsuńNo i na pewno przepyszne śniadanie!
Pozdrawiamy!